Info


Locatie

Oosterduinse meer

Boekhorsterweg 18

Noordwijkerhout

 

Algemeen

Loungefest is het tweedaags muziekfestival in Noordwijkerhout aan het prachtige Oosterduinse meer. Dit jaar vieren wij ons vijfjarig bestaan. Op Loungefest programmeren wij artiesten die wij zelf graag willen zien. Het programma is dan ook zeer uiteenlopend. Van reggae naar rock, en van disco naar balkan. Loungefest heeft dit jaar vier podia: The Mainstage, Lake Disco, The Bayou Stage & The Secret Stage. Op vrijdag trappen wij af om 19:00 uur en op zaterdag gaan we verder vanaf 13:00. Kamperen kan bij een van ons naastgelegen campings of hostels, zoals Camping Solassi & Stayokay.

 

Route


Fiets
Er is een grote fietsenstalling ingericht op de openbare parkeerplaats naast Como & Co (Boekhorsterweg 18, 2211 AL Noordwijkerhout).

Auto
De aangewezen parkeerplaats voor auto’s is de openbare parkeerplaats De Brink in Noordwijkerhout. Vanaf hier rijdt er elk half uur een pendeltaxi die je naar het evenemententerrein brengt. Een enkele reis kost €2,- en kan enkel contant betaald worden.

OV 

Vanaf Station Hillegom rijdt er een pendelbus naar het festivalterrein van Loungefest, deze bus vertrekt op de volgende tijden:

Vrijdag

Hillegom - Loungefest

18:30 uur

19:30 uur

Loungefest - Hillegom

00:00 uur

 

Zaterdag

Hillegom - Loungefest

13:00 uur

14:00 uur

15:00 uur

16:00 uur

Loungefest - Hillegom

00:00 uur

De kosten voor deze rit zijn €3,- voor een enkele reis, en kan enkel contant betaald worden.

U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het reguliere OV en navigeren naar Brink, Noordwijkerhout.

 

Tickets

• Vrijdagkaarten & Combikaarten zijn verkrijgbaar tot vrijdag 7 juli 12:00
• Zaterdagkaarten zijn verkrijgbaar tot zaterdag 8 juli 12:00 via www.loungefest.nl/tickets en bij het VVV kantoor in het centrum van Noordwijkerhout.

Indien de tickets in de voorverkoop nog niet zijn uitverkocht, worden er tickets verkocht aan de deur voor onderstaande prijzen:

Dagkassa

Vrijdag: €20,-

Zaterdag: €20,-

Weekend: €30,-

kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.

 

Overig

Er zijn lockers op het terrein aanwezig.

Een muntje kost €2,50, je kan betalen met cash en pin.

Wij verkopen geen sigaretten op het terrein.

 

Openingstijden
Vrijdag 7 juli van 18:00 – 23:00.
Zaterdag 8 juli van 13:00 – 23:00.

 

Waarom ga ik er heen?
Je komt naar Loungefest om plezier te maken. Je drinkt er gezellig iets met je vrienden terwijl je geniet van de leukste artiesten. Je ziet artiesten wie je op de radio langs hoort komen live, maar ook hoor je muziek waarvan je niet wist dat je er zo goed op kon dansen! Ben je even uitgedanst en uitgepraat? Loop dan langs de foodtrucks om wat te eten te halen. Maar pas op, de keuze is reuze! Je zou er in principe de hele dag kunnen eten. Eigenlijk kan je bij Loungefest gewoon doen waar je zin in hebt. Vind je het leuk om een stukje op de rug te zitten van Ketrientje de Loungemerrie? Dat kan ook gewoon! Maar wees wel voorzichtig, ze gaat al een tijdje mee.

Kan ik m'n kinderen thuis laten?
Wanneer je kinderen oud en verantwoordelijk genoeg zijn kun je uiteraard je kinderen alleen thuis laten. Dat ligt geheel aan jouw manier van opvoeden. Maar wanneer je oudere kinderen hebt, is de kans groot dat zodra je de achterdeur uit loopt om richting Loungefest te vertrekken, ze achter je aan hollen met de vraag of ze mee kunnen fietsen. Want zij gaan zelf ook, ze zijn toch niet gek?! Voor de kleintjes geldt; neem ze ook mee! Kinderen tot en met 12 jaar komen gratis naar binnen en het festival is óók gemaakt voor hen.


Wat moet ik doen als Piet Paulusma het verkeerd had en het warmer is dan beloofd of juist gaat regenen?
Kijk, Piet is ook maar een mens. Hij kan het niet altijd goed hebben. Je kan uiteraard je trui old-skool om je middel of kakkineus om je brede schouders knopen als fashion-statement, maar wij verhuren ook lockers! Zo liggen je spullen veilig op één plek en hoef je niet alles de hele dag (want je blijft de hele dag) met je mee te zeulen. Voor nog geen 5 euro ben je in ieder geval van deze zorgen af! En dan leg je voor de zekerheid een regenponcho in je locker en jij bent de held van de dag. Tip: neem een extra regenponcho voor die ene mooie meid of die veel te knappe boy wie hier niet over na heeft gedacht. Mocht het gaan regen, heb jij een geluk bij een 'weers-ongelukje'.


Moét ik vrijdag en zaterdag komen?
Wij gaan je natuurlijk niet vertellen wat je wel en niet moet doen, maar in dit geval: Ja, je moet vrijdag en zaterdag.
Voor maar 25 euro beleef je twee hele vette dagen. 5 jaar Loungefest, dat wil je toch dubbel vieren? Je gaat hier geen spijt van krijgen, je lijkt wel gek als je niet gaat!
Mocht je nou echt een gegronde reden hebben om niet beide dagen te kunnen, dan zijn de dagen ook apart te koop. 


Zou ik vrijdag kunnen blijven slapen als ik moe ben?
Ja zeker. Het is alleen niet de bedoeling dat je een plekje op het festivalterrein op zoekt om te gaan slapen en aangezien wij alles klaar willen maken voor de volgende dag, zou je dan in de weg liggen. Daarom raden wij je aan om een kampeerplek te boeken bij Camping Solassi (locatie Loungefest) of te boeken bij de Stayokay om de hoek van het terrein.


Is het rolstoelvriendelijk?
Ja, het evenemententerrein is rolstoelvriendelijk zowel als de sanitaire voorzieningen.

 

Vragen?

Indien er nog vragen zijn, neem dan contact op met info@loungefest.nl

Sponsors


Loungefest zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder onze fantastische sponsors!