Contact

Loungefest wordt georganiseerd aan het Oosterduinse meer in Noordwijkhout.

 • Financiële zaken:
  Naam: Stichting N.Y.C.E.
  Adres: Leeweg 1, 2211 XZ Noordwijkerhout, Nederland
  Rabobank-nummer: NL81 RABO 0119 1856 01 
  Kvk-nummer: 56181655
  BTW-nummer: NL852008995B01
  Mail: administratie@loungefest.nl

Keep in touchy!

TIJDSCHEMA

Locatie

Loungefest wordt georganiseerd aan het Oosterduinse meer in Noordwijkhout.

Boekhorsterweg 18 
2211 AL, Noordwijkerhout

Vergeet je zwembroek niet!

Beschrijving

Loungefest is een tweedaags festival aan het Oosterduinse meer in Noordwijkerhout. De drie vaste podia: Main Stage, Bayou Stage, Lake Disco plus de jaarlijkse verrassing vormen de basis voor een diverse en orginele programmering.

Lees "Ons Verhaal" voor meer informatie over Loungefest. Kijk daarnaast één van de vele aftermovies voor een eerste indruk:

Loungefest 2019 Aftermovie

Loungefest 2018 Aftermovie

Loungefest 2017 Aftermovie

Loungefest 2016 Aftermovie

Loungefest 2015 Aftermovie

Loungefest 2014 Aftermovie

Loungefest 2013 Aftermovie

Amen!

Stichting N.Y.C.E.
 • Oorsprong
  Stichting Noordwijkerhout Youth Cultural Events (N.Y.C.E.) is in 2012 opgericht door een vriendengroep met een passie voor gezelligheid. 
   
 • Geen winstoogmerk
  Geen uitkeringen aan organisatieleden maar 100% besteding aan de doelstelling.
   
 • Doelstelling
  Het culturele aanbod in de bollenstreek versterken d.m.v. het evenement Loungefest.
NYCE Radio

Luister naar NYCE Radio! Iedere vrijdag van 21:00 tot 22:00 bij Radio BO op 105.3 FM. 

Luister hier!

Duurzaamheid

De organisatie van Loungefest maakt met dankbaarheid gebruik van het Oosterduinse meer als festivallocatie en vindt het belangrijk dat deze prachtige en natuurrijke omgeving zo min mogelijk belast wordt. Om dit voor elkaar te krijgen nemen wij diverse maatregelen. Onze focus ligt op duurzaam vervoer, groene energie, het recyclen van plastic en duurzame catering.

 1. Duurzaam vervoer
  Om de belasting op het milieu en de directe omgeving te beperken adviseren en stimuleren wij onze bezoekers zoveel mogelijk om van onze pendelservice gebruik te maken en met het OV of op de fiets te komen. Daarnaast proberen wij ons op het festivalterrein zoveel mogelijk te voet en met de fiets te verplaatsen.
   
 2. Energie
  Loungefest draait voor een deel op groene stroom. Deze stroom is afkomstig uit grote containers vol met batterijen die opgeladen zijn doormiddel van zonne- en windenergie. Door het slim inrichten van ons stroomplan wordt het energieverbruik zoveel mogelijk beperkt.
   
 3. Recyclen van plastic
  Om te voorkomen dat het plastic in de brandoven terecht komt, zorgen wij dat al het plastic van Loungefest apart wordt ingezameld en wordt gerecycled voor hergebruik. De plastic bekers die worden gebruikt op Loungefest zijn uitsluitend gemaakt van gerecycled plastic. Hierdoor beperken we het gebruik van fossiele grondstoffen en verminderen de CO2 uitstoot van het verwerken van ons afval.
   
 4. Duurzame catering
  De cateraars op Loungefest geven het eten uitsluitend mee in verpakkingen gemaakt van biomassa. Daarnaast bieden de cateraars zoveel mogelijk vegetarische producten aan.
   

Do you wanna be green and clean?!

Wil je ons graag helpen om de impact van Loungefest op het milieu te verkleinen, help dan met: het scheiden van plastic op Loungefest in de daarvoor bestemde plastic afvalbakken of verzamel een meter bekers en lever die in voor een leuk cadeautje!

Huisregels

De handige regels:

 • Zonder legitimatie kunnen wij u niet toelaten tot Loungefest.
 • Wij raden aan om een zwembroek, gehoorbescherming & zonnebrandcrème mee te nemen. 
 • Loungefest is toegankelijk voor alle leeftijden; kinderen jonger dan 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis het terrein betreden. 
 • Huisdieren, eigen alcohol, flessen, blikjes, vloeistoffen, etenswaar en glaswerk worden niet toegestaan tot Loungefest. 
 • Bij Loungefest wordt er actief gecontroleerd op alcoholverstrekking aan personen onder 18.
 • Bij Loungefest wordt er actief gecontroleerd op het bezit van wapens, drugs en andere verboden middelen.
 • De organisatie van Loungefest behoudt het recht om iemand te allen tijde de toegang tot het festival te ontzeggen.
 • Een bezoeker die wangedrag vertoont wordt van het evenemententerrein verwijderd of niet toegelaten.
 • Er is een zero-tolerance beleid, bij overschreiding wordt de bezoeker van het evenement verwijdert.
   

De dichtspijker regels:

 • De organisatie van Loungefest behoudt zich het recht voor om het festivalbeleid te allen tijde aan te passen.
 • Het is verboden om commerciële activiteiten te verrichten op en rondom het festivalterrein zonder toestemming van de Loungefest organisatie.
 • Geluidssystemen, anders dan die van de organisatie zelf, zijn niet toegestaan op of rondom het festivalterrein.
 • Video en geluidsopnamen die gemaakt worden op Loungefest mogen niet voor commerciele doeleinden worden gebruikt zonder toestemming van de organisatie van Loungefest.
 • De organisatie van Loungefest behoudt zich het recht voor om mensen bij binnenkomst of op het festivalterrein op te nemen op zowel beeld als geluidsdragers. Deze opnamen kunnen worden gebruikt door de organisatie, zonder dat zij hiertoe een vergoeding verschuldigd is aan de bezoekers.
 • Bezoekers van het festival dienen akkoord te gaan met een strenge fouillering bij de ingang. Personen die in het bezit zijn van verboden middelen worden overgedragen aan de politie. 
 • De organisatie van Loungefest behoudt zich het recht voor om de datum, duur van het evenement, de programmering en de locatie van het festival te wijzigen.
 • Het bezoeken van Loungefest is op eigen risico. Loungefest is zich niet verantwoordelijk voor schade aan bezittingen van bezoekers.
 • Het geluid van onze podia kan door sommige als hard worden ervaren.. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige gehoorbeschadiging die eventueel mocht ontstaan..

Don't forget to brush your teeth!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Yes! Bedankt voor je inschrijving!
Oei, je moet wel een e-mail adres invullen!